Editor dan rakan-rakan yang dihormati,

Salam atas nama realme Malaysia,

Sudah tiba masanya untuk memperkenalkan kategori produk yang dinanti-nantikan oleh realme kerana kita memasuki segmen rumah dengan dua produk – realme Smart TV dan realme Smart Camera 360 °! realme sentiasa berusaha untuk membawa cabaran sebenar ke pasaran dan memukau peminat mereka dengan peranti Dare to Leap dan kali ini membawanya ke Next Gen.

TV Smart realme yang baru mengungguli televisyen tradisional dalam semua aspek, khususnya dalam empat aspek utama yang sangat diminati oleh pengguna – Paparan, Audio, Kandungan dan Smart. Ia dilengkapi dengan paparan LED Ultra Bright tanpa Bezel, Teknologi Chroma Boost dan Pembesar Suara Stereo 24W Quad yang disahkan oleh Dolby Audio. realme Smart TV akan menjadi siri TV paling kompetitif dan popular yang disertakan dengan OS Android TV dan Pembantu Google yang diperakui terus kepada anda.

realme juga akan memperkenalkan produk keselamatan rumah pertama mereka, Realme Smart Camera 360 ° yang bersaiz kecil tetapi pasti dapat membantu anda mengawasi persekitaran rumah anda dengan rakaman HD 1080p sepanjang hari dan malam. Peranti kecil ini juga menyokong Wide Dynamic Range yang memberikan perincian yang lebih kaya walaupun di persekitaran gelap, sementara algoritma pembatalan bunyi 3D membantu meningkatkan kualiti gambar. Pengesanan gerakan AI akan dapat menangkap bunyi, gerakan dan tubuh manusia yang tidak normal dalam situasi masa nyata yang dirakam oleh kamera dan memberitahu telefon bimbit pengguna tanpa penangguhan.

Peringatan lembut untuk semua rakyat Malaysia untuk mengikuti pelancaran produk realme AIoT untuk maklumat lebih lanjut melalui live streaming di laman Facebook realme pada 3 Disember 2020 (Khamis) jam 12.00 malam.

‘Jumpa awak di sana!

-ENDS-

Sekiranya anda memerlukan bantuan lebih lanjut, hubungi:
Mei Chen – meichen.flexrebel@gmail.com | 016 – 925 6898
Yoga – yoga.flexrebel@gmail.com | 016 – 664 7499


Salam,
Kua Mei Chen
Perunding PR
A: A-3-3, Blok Anson, Plaza Arkadia, No.3,
Jalan Intisari, Desa Park City, 52200 Kuala Lumpur.
M: +60 16 925 6898 | O: +60 3 6270 0220
W: flexrebel.my | E: meichen.flexrebel@gmail.com

monalizavlog

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *