AndaSeat T-Pro II Premium Gaming Chair

Kerusi Permainan Premium T Pro-II

Kerusi Permainan Reka Bentuk Tinggi Ergonomik Punggung Besar

BAHAN TERAS BERKUALITI TINGGI


Kulit Fabrik Premium
Nikmati keselesaan maksimum dengan gabungan kain khas Anda Seat. Kain premium kami bernafas, tahan lama dan memberikan keselesaan tahan lama ketika duduk berjam-jam. Tekstur lembut dan lembut yang unik memberikan sokongan dan kebolehpercayaan untuk pengalaman duduk yang unik.
Kerusi ini serba boleh kerana memberikan keselesaan tambahan untuk penggunaan rumah, pejabat, atau permainan.

BANTAL FOAM MEMORY UKURAN BESAR

Bantal

Mencari kedudukan yang selesa dan selesa untuk bersandar adalah mudah.
Semua kerusi permainan Anda Seat dilengkapi dengan sandaran kepala ergonomik dan sokongan lumbar, mereka lebih baik menyesuaikan diri dengan lekukan badan anda supaya anda dapat berehat dan menguasai dunia permainan di kerusi permainan ergonomik anda.
Bantal lumbar yang besar memberi anda jarak yang lebih luas untuk sokongan punggung bawah anda. Selaraskan ketinggian dengan mudah untuk mencari tempat terbaik untuk menghilangkan rasa sakit yang disebabkan oleh duduk lama.

Buih Memori

Penutup kepala busa memori yang sesuai merangkumi leher dan kepala sementara sokongan lumbar busa memori berkepadatan tinggi menjadikan sesi permainan atau streaming yang panjang menjadi pengalaman yang selesa.
Temui kerusi pejabat terbaik untuk gamer, raja kerusi, dan nikmati pengalaman dengan buaian memori.

SENJATA 4D YANG SESUAI

Lengan lengan tertutup PU Anda direka untuk keselesaan dan ketenangan yang luas.
Mereka menambahkan lebih banyak kelenturan kerana dapat menenangkan bahu dan melegakan tekanan pergelangan tangan serta ketegangan otot.
Kerusi pejabat yang sesuai untuk pemain. Tidak hanya memberikan sokongan untuk permainan dan kerja, reka bentuk yang dapat disesuaikan untuk mendekati meja dan mencari ketinggian kerusi yang sempurna.

FOAM BENTUK MOLD DENSITY TINGGI

High Density Foam Cold Cured High Density

Sekiranya anda suka banyak pelapik, anda pasti ingin mencari kerusi dengan bantalan tebal.
Kerusi permainan Anda Seat dilapisi dengan busa berketumpatan sejuk dan berketumpatan tinggi, yang meningkatkan lagi masa penggunaan
Ini adalah kerusi ergonomik berorientasi manusia yang sempurna yang direka khas untuk permainan profesional dan juga kerusi pejabat.

Pad busa berketumpatan 65Kg / M3 untuk sokongan dan keselesaan ergonomik sejati.

MEKANISME 90 TO 160 DEGREE TILT


Mekanisme kecondongan sinkronik yang dapat dikunci memastikan anda menikmati pengalaman terbaik daripada tidak selesa. Reka bentuk Z-Shape khas mengendalikan berat yang lebih berat daripada mekanisme biasa.
Cukup buka kunci mod goyang untuk bersandar, nikmati keselesaan dan kelenturan kerusi, mod goyang dapat dikunci dengan mudah di sudut mana pun untuk memenuhi kedudukan terbaik anda
Sedikit kecenderungan untuk tidak menguasai dunia permainan, di kerusi pejabat untuk pemain.Sudut condong hingga 160 darjah.

ASAS LOGAM 5 BINTANG

Metal base

Pangkalan Aluminium 5-Bintang Anda Seat telah dirancang dan dibina untuk memberikan ketahanan dan ketahanan yang mengagumkan, setiap jarak roda aluminium tidak hanya seimbang sempurna tetapi diperkuat dengan tulang rusuk dan gusset.

Beban Statik: 1500KG
Beban Dinamik: 600KG
Tulang rusuk: Menambah berat badan yang menyokong

KERANGKA BAJA

Strong Steel Framework

Kerangka Baja Kuat
Bahan binaan asas dan kerangka penting untuk diperhatikan ketika mempertimbangkan kerusi terbaik untuk permainan tetapi sering diabaikan oleh orang lain.Untuk menyokong ciri berbaring dan goyang, Anda Seat menggunakan rangka keluli bersalut serbuk dengan bar besar untuk membina kerusi permainan berstruktur yang kukuh.Rangka keluli bahan berkualiti tinggi untuk kestabilan optimum

PUTIH PUTIH 65MM PU (UKURAN KING)

king size pu covered wheels
Roda membolehkan pergerakan mudah tanpa mencengkam lantai kayu anda.
Roda tertutup PU dirancang untuk tetap pegun dan memberikan kestabilan yang anda perlukan ketika bermain dengan perasaan yang kukuh dan halus.
roda bersaiz pu bersaiz king

SGS SIJIL 4 PISTON HIDRAULIK

SGS class 4 gas lift

Lif gas kelas 4 SGS

Untuk menyediakan standard keselesaan yang sempurna, setiap kerusi permainan Anda Seat dilengkapi dengan piston hidraulik Kelas 4 bersertifikat SGS, spring gas kalis letupan bertaraf antarabangsa, lebih keras dan stabil, adalah yang terbaik di kelasnya dari segi ketekalan, kestabilan dan keselamatan.

[ABOUT MONALIZA]

Beli di Monaliza : https://www.monaliza.com.my

FB Monaliza: https://goo.gl/GwThIb

IG Monaliza : https://www.instagram.com/monalizapc/

LAZADA Monaliza : https://www.lazada.com.my/shop/monali…

PGMall : https://pgmall.my/MONALIZA-MASTURA

SHOPEE : https://shopee.com.my/monaliza_online

WHATSAPP : https://www.wasap.my/60184024010

monalizavlog

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *