Glorious Model O (Matte Black) – Glorious PC Gaming Race

Dibayangkan oleh komuniti gamer yang bersemangat, dan dikembangkan oleh pasukan yang tidak menerima kesempurnaan – Model O akan meningkatkan permainan anda ke tahap yang tidak dapat dibayangkan. Dibangun untuk kepantasan, kawalan, dan keselesaan – kami menyertakan rangkaian ciri-ciri ultra-premium ke dalam bingkai ambidextrous yang sangat ringan.

Ini adalah Model O tetikus permainan RGB paling ringan di dunia

Dibayangkan oleh komuniti gamer yang bersemangat, dan dikembangkan oleh pasukan yang tidak menerima kesempurnaan – Model O akan meningkatkan permainan anda ke tahap yang tidak dapat dibayangkan. Dibangun untuk kepantasan, kawalan, dan keselesaan – kami menyertakan rangkaian ciri-ciri ultra-premium ke dalam bingkai ambidextrous yang sangat ringan. Selamat datang ke permainan E-Sports Kompetitif seterusnya. Bersedia untuk Kenaikan.

MODEL RACE GAMING PC GLORIOUS DENGAN SEGERA:

Reka bentuk menarik perhatian dengan garis bersih dan pencahayaan RGB

Permukaan sarang lebah untuk kekuatan & keselesaan

Termasuk kaki tikus G-skates berkualiti tinggi

Berat yang sangat ringan (67 / 68g)

MODEL RACE GAMING PC GLORIOUS DALAM BUTIRAN:

PC Gaming Race yang gemilang telah berusaha keras untuk memastikan bahawa Model O kelihatan hebat dan memenuhi harapan para pemain yang menuntut.

Model O merangkumi banyak ciri inovatif, seperti permukaan yang telah dibentuk menjadi corak Honeycomb yang berbeza. Corak ini meningkatkan penampilan tetikus yang sudah mengagumkan dan membantu pengguna mengekalkan pegangan yang kuat dengan memberikan permukaan sentuhan pada telapak tangan mereka.

Garis bersih Model 1 diserlahkan oleh LED RGB yang melintasi tepinya. Kesan pencahayaan untuk LED ini dapat dikendalikan melalui perisian khusus. Satu kesan yang berguna adalah penunjuk DPI yang dapat dikodkan warna sehingga anda selalu mengetahui tetapan anda.

CIRI RICH MOUSE, SEMPURNA UNTUK GAME

Model O sangat sesuai untuk pemain kerana kedua-duanya boleh dikendalikan dan mempunyai ketepatan pengesanan yang luar biasa.

Tetikus sangat mudah digerakkan kerana beratnya hanya 67g dan Model O mempunyai kaki tetikus G-Skate, yang memastikannya meluncur dengan lancar di seluruh permukaan.

Untuk mengekalkan prestasi yang tidak seberapa, Glorious PC Gaming Race memilih untuk menjadikan Model O sebagai kabel dan bukannya tetikus permainan tanpa wayar. Walau bagaimanapun, mereka telah membuat tali yang fleksibel dan ringan yang mengesankan untuk meniru perasaan menggunakan tetikus tanpa wayar.

Ketepatan ditingkatkan oleh Sensor Pixart® 3360. Ini memastikan Model O memenuhi standard industri esports, yang bermaksud bahawa terdapat pelacakan sempurna piksel, percepatan tetikus sifar dan kadar undian 1000hz yang tinggi.

 

monalizavlog

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *