PETALING JAYA, 2 Disember 2020 – Pada Qualcomm Snapdragon Tech Summit Digital 2020, realme mengumumkan bahawa ia akan menjadi salah satu pengeluar pertama yang melancarkan telefon pintar yang dikuasakan oleh Qualcomm® Snapdragon ™ 888 5G Mobile Platform. Bendera utama baru akan dikenal sebagai “Race” yang dikuasakan oleh Snapdragon 888, dan nama kodnya “Race” menunjukkan kapal induk akan hadir dengan kelajuan yang cepat dan berkinerja tinggi.

Ketua Pegawai Eksekutif, Sky Li mengatakan dalam ucapan videonya di Snapdragon Tech Summit Digital 2020 bahawa Qualcomm Technologies selalu menjadi salah satu kolaborator terpenting di dunia. realme telah memulakan pengembangan “Race” beberapa bulan yang lalu, realme akan sekali lagi memberikan produk yang akan melebihi jangkaan pengguna di seluruh dunia.

realme, jenama telefon pintar yang paling pesat berkembang di dunia, telah bekerjasama dengan Qualcomm Technologies sejak awal untuk membawa puluhan telefon pintar berkualiti tinggi dan kuat kepada pengguna di seluruh dunia dari era 4G hingga era 5G. Pada tahun 2020, realme adalah salah satu pengeluar pertama yang menggunakan Platform Mudah Alih Qualcomm Snapdragon 865 dan 765G 5G. Realme X50 Pro 5G dengan Snapdragon 865 dan realme X50 5G dengan Snapdragon 765G telah dikenali secara meluas oleh pasaran di seluruh dunia.

Platform mudah alih Snapdragon 888 5G, dengan prestasi hebat dan kemampuan 5G teratas, telah memperluas kemungkinan baru untuk pengembangan flagship baru “Race” realme, terutamanya dari segi kemampuan permainan, video dan komunikasi, mendorong pengalaman pengguna ke tahap yang baru dan menjadi enjin berkuasa untuk perdana baru realme. Di jalan “Dare to Leap”, realme akan bekerjasama dengan Qualcomm Technologies untuk melebihi jangkaan dan membawa pengalaman prestasi ekstrim 5G baru kepada pengguna muda di seluruh dunia!

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai acara dan promosi realme, ikuti halaman Facebook kami dan juga Instagram di @realmemalaysia.

-ENDS-

Tentang realme

realme adalah jenama teknologi yang memberikan kualiti lompatan dan menetapkan trend telefon pintar dan produk AIoT ke pasaran global. pengguna realme adalah muda dan berfikiran global. produk realme memberi peluang kepada golongan muda untuk ‘Berani Melompat’ menggunakan teknologi dan reka bentuk terkini.
realme adalah jenama telefon pintar ke-7 di dunia dan diiktiraf sebagai salah satu jenama telefon pintar arus perdana menurut statistik penghantaran telefon pintar global Counterpoint pada Q3 2020. Pada tahun 2019, penghantaran telefon pintar global realme mencapai 25 juta dengan kadar pertumbuhan YoY 808% , menjadikan realme sebagai jenama telefon pintar yang paling cepat berkembang di dunia selama empat suku berturut-turut dari 2019 hingga Q2 2020. realme telah memasuki 61 pasaran di seluruh dunia, termasuk China, Asia Tenggara, Asia Selatan, Eropah, Rusia, Australia, Timur Tengah, Afrika dengan pangkalan pengguna global yang melebihi 50 juta.

Qualcomm dan Snapdragon adalah tanda dagang atau tanda dagangan berdaftar Qualcomm Incorporated.
Qualcomm Snapdragon adalah produk dari Qualcomm Technologies, Inc. dan / atau anak syarikatnya.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:

realme Malaysia                

Hafizatul Salma
Perunding PR
+6019 400 5308
salma@myrealme.my

FlexRebel Komunikasi

Kua Mei Chen
Eksekutif PR
+6016 925 6898
meichen.flexrebel@gmail.com

monalizavlog

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *