Pilihan terbaik untuk permainan 1080p dan 1440p.

Kuala Lumpur, Malaysia 2 Disember 2020 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, pengeluar perkakasan permainan premium terkemuka, mengeluarkan kad grafik siri NVIDIA® GeForce RTX ™ 3060 Ti yang baru yang dikuasakan oleh seni bina NVIDIA Ampere. GIGABYTE melancarkan empat kad grafik – AORUS GeForce RTX ™ 3060 Ti MASTER 8G, GeForce RTX ™ 3060 Ti GAMING OC 8G, GeForce RTX ™ 3060 Ti EAGLE OC 8G, dan GeForce RTX ™ 3060 Ti EAGLE 8G. 4 kad grafik direka untuk memenuhi permintaan pelanggan yang berbeza. AORUS MASTER disyorkan untuk peminat yang mahukan penampilan terbaik dan penampilan RGB berwarna-warni. Siri GAMING OC adalah pilihan terbaik untuk pemain arus perdana. Siri EAGLE adalah pilihan nilai terbaik bagi mereka yang mahukan prestasi dan ketahanan grafik.

Dikuasakan oleh seni bina NVIDIA Ampere dan NVIDIA RTX generasi ke-2, platform permainan PC paling berkuasa di dunia untuk pengesanan sinar AI masa nyata dan AI, GeForce RTX ™ 3060 Ti memberikan permainan 1080p dan 1440p yang terik.

RTX 3060 Ti juga menyokong trifecta inovasi permainan GeForce juga, termasuk teknologi NVIDIA DLSS yang mempercepat prestasi dan peningkatan IQ yang kini tersedia dalam lebih dari 25 permainan; NVIDIA Reflex yang mengurangkan kependaman sistem (‘input lag’), menjadikan permainan lebih responsif, dan memberi pemain dalam tajuk berbilang pemain kompetitif kelebihan berbanding lawan; dan NVIDIA Broadcast, rangkaian peningkatan audio dan video AI termasuk latar belakang maya dan penghapusan bunyi yang boleh digunakan pengguna untuk sembang, panggilan Skype dan mesyuarat video. Oleh itu, sama ada mereka memainkan tajuk PC tradisional, menggerakkan aliran kerja pencipta dan produktiviti, atau mengagumi tajuk terbaru yang dikesan sinar seperti Cyberpunk 2077, Call of Duty: Black Ops Cold War, Watch Dogs: Legion, dan banyak lagi, GeForce RTX ™ 3060 Ti memberikan pengalaman terbaik di kelasnya untuk semua orang di mana sahaja.

 

MASTER  AORUS

Penyejukan MAX-Covered mempunyai kipas timbunan pisau unik 3x 100mm dengan rekaan cakar angin dan putaran bergantian, sehingga tekanan udara dapat menutupi pendingin udara sepenuhnya. Kawasan pelesapan haba heat sink lebih banyak daripada generasi sebelumnya. Dan dengan plat tembaga besar dan 7 paip panas komposit, haba GPU dan VRAM dapat hilang dengan cepat. Ditambah dengan teknologi penyejukan Layar GIGABYTE, sirip yang diperpanjang memungkinkan aliran udara melewati, membentuk sistem pelesapan panas yang sangat efisien, sehingga GPU dapat beroperasi dengan stabil. Monitor LCD yang kuat tertanam di sisi kad grafik, yang dapat diatur ke mod bersemangat, mod teks, mod gambar dan mod GIF. Melalui perisian, anda dapat mengedit semua jenis konten yang anda suka, atau menetapkannya sebagai Waktu CHIBI untuk menikmati perubahan elang kecil setiap jam. RGB Fusion 2.0 membolehkan anda bukan sahaja mengatur kesan pencahayaan dari keseluruhan kad grafik dan monitor LCD, tetapi juga untuk menyegerakkan pencahayaan dengan peranti AORUS yang lain. AORUS MASTER juga mempunyai 6 penyambung output video, lapisan PCB kelas aeroangkasa, mod operasi senyap Dual BIOS, dan komponen yang diperakui ULTRA DURABLE. Ia disyorkan untuk peminat yang mahukan yang terbaik prestasi dan penampilan RGB yang berwarna-warni. AORUS memberikan jaminan 4 tahun kepada pelanggan (memerlukan pendaftaran dalam talian dalam masa 30 hari dari tarikh pembelian) supaya pelanggan dapat menikmati permainan atau membuat tanpa risau.

GAMING OC

Sistem penyejukan GIGABYTE WINDFORCE 3X mempunyai kipas pisau 3x yang unik, putaran gantian, paip haba tembaga komposit sentuhan langsung GPU, kipas aktif 3D dan penyejukan skrin, yang bersama-sama suhu pada bila-bila masa, menghasilkan prestasi yang lebih tinggi dan lebih stabil. Kipas tengah berputar secara terbalik untuk mengoptimumkan aliran udara untuk pelesapan haba, memungkinkan prestasi yang lebih efisien pada suhu yang lebih rendah. Penyejukan skrin memanjangkan pendingin untuk membolehkan aliran udara melewati, memberikan pelesapan haba yang lebih baik. Selain itu, pelumas nano graphene dapat memanjangkan hayat kipas sebanyak 2.1 kali, hampir dengan jangka hayat galas bebola berganda, dan lebih senyap. RGB fusion 2.0 membolehkan pengguna menyesuaikan warna lampu dan pelbagai kesan khas, dan menyegerakkan dengan peranti AORUS yang lain. Kerana komponen Ultra-Tahan Lama, teknologi penyejukan dan pencahayaan RGB, siri GAMING OC adalah pilihan terbaik untuk pemain prestasi.

EAGLE OC

Ini adalah penyelesaian kipas Dual terbaik untuk pengguna. Teknologi penyejukan GIGABYTE WINDFORCE 2X mempunyai kipas pisau unik 2x 100mm, komponen Ultra-Tahan Lama, pelincir nano graphene, dan penyejukan Skrin, sehingga kad grafik dapat memperoleh prestasi pelesapan haba dan pengkomputeran terbaik. EAGLE OC dan EAGLE adalah pilihan terbaik untuk pemain yang mengutamakan pemperibadian. Estetika ini diilhamkan oleh elemen fiksyen sains ruang dengan bahan mekanik, penutup lutsinar, dan logo terang pada kad, sehingga membolehkan pengguna mengekspresikan diri secara unik. Terdapat lampu RGB di sisi, yang membolehkan pengguna menyesuaikan warna lampu dan pelbagai kesan melalui RGB fusion 2.0, dan menyegerakkan dengan peranti AORUS yang lain.

Kad grafik GIGABYTE menggunakan reka bentuk bekalan kuasa pelbagai fasa untuk membolehkan MOSFET beroperasi pada suhu yang lebih rendah, dan reka bentuk perlindungan suhu dan pengimbangan beban untuk setiap MOSFET, ditambah dengan choke dan kapasitor yang diperakui Ultra Durable, untuk memberikan prestasi yang sangat baik dan sistem yang lebih lama kehidupan. Plat belakang tidak hanya menguatkan struktur keseluruhan, tetapi juga menghalang PCB daripada membongkok atau jatuh bahagian. Untuk maklumat dan berita lebih lanjut mengenai produk GIGABYTE, sila lawati laman web rasmi GIGABYTE: http://www.gigabyte.com

Halaman Web & Harga Produk

1. AORUS GeForce RTX ™ 3060 Ti MASTER 8G (RM2,569)

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N306TAORUS-M-8GD#kf

2. GeForce RTX ™ 3060 Ti GAMING OC 8G (RM2,289)

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N306TGAMING-OC-8GD#kf

3. GeForce RTX ™ 3060 Ti EAGLE OC 8G (RM2,179)

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N306TEAGLE-OC-8GD#kf

4. GeForce RTX ™ 3060 Ti EAGLE 8G (RM1,969)

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N306TEAGLE-8GD#kf

Mengenai GIGABYTE

GIGABYTE adalah jurutera, berwawasan, dan pemimpin dalam dunia teknologi yang menggunakan kepakaran perkakasannya, inovasi yang dipatenkan, dan kepemimpinan industri untuk membuat, memberi inspirasi, dan maju. Terkenal selama lebih dari 30 tahun keunggulan pemenang anugerah, GIGABYTE adalah tonggak dalam komuniti HPC, menyediakan perniagaan dengan kepakaran pelayan dan pusat data untuk mempercepat kejayaan mereka. Di barisan hadapan teknologi yang berkembang, GIGABYTE dikhaskan untuk mencipta penyelesaian pintar yang membolehkan digitalisasi dari tepi ke awan, dan membolehkan pelanggan menangkap, menganalisis, dan mengubah maklumat digital menjadi data ekonomi yang dapat memberi manfaat kepada umat manusia dan “Tingkatkan Hidup Anda”. Sila layari https://www.gigabyte.com/ untuk maklumat lebih lanjut.

 

monalizavlog

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *