Tenda Beli SP9 dengan Pemantauan Tenaga

SP3 Beli Smart Wi-Fi Plug-Tenda Malaysia

  • Pengurusan APP dari Mana-mana Lokasi
  • Pengurusan Rumah Pintar yang Mudah dan Efisien
  • Simpan Bil dengan Pemantauan Tenaga
  • Lebih Daripada Palam
  • Mencegah Pengoperasian Jangka Panjang, Melindungi Peranti

Beli SP9 adalah palam Wi-Fi pintar dengan pemantauan tenaga. Ia dapat menghidupkan atau mematikan elektronik dari mana sahaja dan memantau penggunaan tenaga masa nyata peranti anda melalui aplikasi Beli. Jadualkan Smart Plug untuk menghidupkan dan mematikan secara automatik ketika berada jauh atau mengatur pemandangan untuk mengawal banyak peranti dengan satu butang. SP9 berfungsi secara langsung dengan Amazon Alexa dan Google Assistant untuk menguruskan peranti anda melalui Kawalan Suara.

Pengurusan APP dari Mana-mana Lokasi

Sama ada anda bersantai di sofa, atau bersuara di Caribbean, aplikasi ini memberi anda akses penuh ke rangkaian rumah anda, sehingga anda dapat menguruskan rumah tangga anda terus di telefon bimbit anda.

SP3 Beli Smart Wi-Fi Plug-Tenda Malaysia

Pengurusan Rumah Pintar yang Mudah dan Cekap

Tetap terkawal, dengan membuat rancangan kuasa yang dijadualkan, jadi sama ada anda mematikan lampu beranda pada waktu subuh, memulakan pembuat kopi semasa mandi, atau menyalakan lampu pada waktu senja, anda yang akan membuat peraturan sendiri.

Menjimatkan Bil dengan Pemantauan Tenaga

SP9 Smart Wi-Fi Plug with Energy Monitoring-Tenda-All For Better NetWorking

Memantau dan mengurus penggunaan tenaga masa nyata peranti anda serta memaparkan penggunaan elektrik bersejarah, membolehkan anda mengurangkan penggunaan tenaga yang tidak perlu dan menjimatkan wang.

Lebih daripada Plug

Penampilan sederhana dan moden, penuh dengan teknologi. Tidak kira di mana digunakan, sama seperti karya seni.

Tingkatkan Pengaktifan Suara

Setiap palam pintar serasi dengan Alexa dan Google Assistant, jadi anda boleh mengurus dan mengendalikan peranti elektronik anda, dari mana sahaja Alexa dan Google berada dalam jarak dekat.

Cegah Pengoperasian Jangka Panjang, Lindungi Peranti Fungsi

Pemasa dapat mematikan peranti pada waktu yang ditentukan, mengurangkan bahaya keselamatan yang disebabkan oleh operasi jangka panjang peranti seperti heather dan pengecas.

Ada sesiapa di Rumah?

Tenda Beli SP9 with Energy Monitoring Remote Control Wireless Enabled Smart Plug Socket Device WiFi Outlet similar PH5 Tapo P100 Tuya - Accessories - Network

Meninggalkan kediaman anda untuk jangka masa yang panjang? Cukup tetapkan palam pintar ke “Mode Jauh” dan palam pintar akan mengaktifkan dan menyahaktifkan peranti pencahayaan yang terpasang secara rawak, sehingga kelihatan seperti anda berada di rumah – walaupun sebenarnya tidak.

monalizavlog

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *