Permulaan Baru Multi-Fan Cooling untuk Notebooks

Black Butterfly

wind pal mini

MULTI CORE X6 adalah kejayaan dalam reka bentuk di kalangan pendingin notebook tradisional. Pereka mencipta rama-rama hitam yang indah dengan keempat-empat peminat dalam bentuk matriks. Keindahan hitam ini bukan sahaja mempunyai prestasi penyejukan tinggi yang luar biasa tetapi juga boleh menjadi hiasan yang sangat menarik.

Butterfly Effect

MULTI CORE X6 menerajui reka bentuk penyejuk pelbagai kipas dalam industri. Dengan bentuk rama-rama, ditakdirkan untuk memulakan kesan “rama-rama” secara berterusan.

Empat Kipas untuk Penyejukan

wind pal mini

Konsep penyejukan berbilang kipas inovatif dengan kipas berkembar 140mm dan kipas dwi 100mm memberikan pengambilan udara sejuk yang mencukupi untuk memastikan prestasi penyejukan yang unggul.

Teknologi Kawalan Pelbagai Teras

Teknologi Kawalan Pelbagai Inti membolehkan pengguna menerapkan empat status kipas yang berbeza: empat kipas di / dua kipas atas di / dua kipas bawah di / empat kipas mati.

wind pal mini

Kaki Penyokong Sudut Laras

wind pal mini

Jurang antara kaki penyokong dan pangkalan yang lebih sejuk membolehkan anda melepaskannya dengan mudah dan memberikan sudut pandangan terbaik untuk menggunakan buku nota anda.

CIRI-CIRI

Prestasi Penyejukan Hebat
Dengan reka bentuk empat kipas yang inovatif, MULTI CORE X6 memberikan prestasi penyejukan yang sangat baik.
Teknologi Kawalan Pelbagai Teras
case
Empat kipas terpasang menyediakan aliran udara yang besar untuk menyejukkan keseluruhan pangkalan notebook tanpa kawasan yang hilang. Penyejuk ini dapat menyejukkan tempat terpanas anda tidak kira sama ada pemacu cakera keras atau kawasan kad VGA. Sementara itu, mengikut keadaan pemanasan notebook, Teknologi Kawalan Multi-Inti kreatif membolehkan pengguna menerapkan empat status kipas yang berbeza: empat kipas di atas / dua kipas atas di / dua kipas bawah di / 4 kipas mati.
Dua Sudut Pandangan
case

Sudut tontonan ergonomik penyejuk ini ditetapkan pada 9 darjah untuk keselesaan paling banyak ketika pengguna membaca halaman, menonton video dan bermain permainan. Dan sudut ini juga dirancang untuk penstabilan dan keselamatan notebook.
Dua Port USB
case

Dengan dua port USB 2.0 terbina dalam, anda boleh menyambungkan peranti USB peribadi anda melalui MULTI CORE X6 untuk mengecas telefon bimbit anda atau untuk pemindahan data.

PRESTASI

Teknologi Kawalan Multi-Teras Pintar

wind pal mini


Empat kipas terpasang menyediakan aliran udara yang besar untuk menyejukkan keseluruhan pangkalan notebook tanpa kawasan buta. Penyejuk ini dapat menyejukkan tempat terpanas anda tidak kira di kawasan cakera keras atau kawasan kad VGA. Sementara itu, mengikut keadaan pemanasan notebook, Teknologi Kawalan Multi-Inti kreatif membolehkan pengguna menerapkan empat status kipas yang berbeza: empat kipas di atas / dua kipas atas di / dua kipas bawah di / 4 kipas mati.

Reka Bentuk Ergonomik & Keselamatan Notebook

case


MULTI CORE X6 mempunyai sudut pandang 9 darjah yang tersedia, yang membolehkan pengguna bekerja, belajar dan bermain dengan notebook mereka dalam keadaan selesa, oleh itu untuk melindungi pengguna dari masalah tulang belakang. Di bahagian bawah penyejuk, getah anti slip yang berkualiti tinggi membantu mengelakkan sebarang gelongsor penyejuk dan notebook untuk keselamatan.

PERSEKITARAN

Hebat, Sihat dan Tenang!

MULTI CORE X6 menampilkan empat kipas penyejuk untuk mencapai prestasi penyejukan terbaik; lebih daripada itu, penyejuk ini melindungi pengguna dari masalah tulang belakang dengan sudut pandangan yang paling selesa. dia M.C.C.T. fungsi membolehkan pengguna mengimbangkan kecekapan antara prestasi penyejukan dan ketenangan.

Website Monaliza : www.monaliza.com.my
PM Kak Mona Sekarang : http://m.me/monalizakb/
WHATSAPP Kak Mona : http://www.wasap.my/60184024010
TELEGRAM Kak Mona : https://t.me/MonalizaOnline
JOM JOIN CHANNEL Monaliza : https://t.me/monaliza_online

monalizavlog

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *