PREMIUM GAMING CHAIR 

Siri kerusi permainan Tomaz Syrix II direka secara ergonomik untuk memberi anda sokongan paling banyak dan juga sangat kukuh dan bergaya. Ia mempunyai sandaran belakang yang lebih luas dan bantal lumbar untuk sokongan, yang akan membantu dengan postur anda. Reka bentuk dan pelapisan yang diperkuatkan ‘di semua tempat yang tepat’ dapat memastikan anda dapat berjalan selama berjam-jam dengan sedikit keletihan. Kerusi permainan siri Tomaz Syrix II sangat sesuai untuk individu yang menghabiskan sebahagian besar hari mereka duduk di meja, sama ada untuk bekerja atau bermain.

VR RACING SEAT GAMING PENGALAMAN UNTUK GAMER BENAR.

Dibina untuk generasi baru pemain. Dapatkan diri dalam dunia permainan epik dengan tempat duduk perlumbaan VR kami yang baru dan lebih baik.

SOFT COOLING MICROFIBER 2.0

Disokong oleh Soft Cooling Microfiber 2.0 dan tempat duduk empuk tebal dengan teknologi busa penyejuk sejuk yang akan melalui waktu permainan yang paling sengit di kelas master penyejuk yang anda layak.

Syrix II menggunakan teknologi busa penyejuk sejuk untuk kusyennya untuk tahap keselesaan premium. Lapisan penyembuh sejuk biasanya terdapat di kerusi permainan premium dengan tanda harga yang mahal. Dapatkan Syrix II anda hari ini tanpa melanggar bank.

SENJATA 3D


Fungsi Armrest 3D. Selaraskan ketinggian dan sudut sandaran tangan dengan mudah agar sesuai dengan gaya hidup gaya permainan anda untuk keselesaan optimum.

Sokongan tambahan dengan Bantal Kepala + Sokongan Lumbar

Memperkaya pengalaman anda dengan TOMAZ Signature Pillows. Dibuat dengan bahan yang memberikan keselesaan sambil menambahkan sokongan pada postur duduk anda. Rasakan keselesaan maksimum untuk sesi permainan terpanjang.

Tilt Locking 90 – 165 darjah sudut

Tidak kira apa jua kegiatannya, ace semuanya dalam sudut kemiringan terkunci 90 – 165 ° diikuti dengan sistem goyang dan penguncian.

WHEELS BESI & CASTER BESI BESI BESAR

Bergerak dengan mudah dengan asas logam tugas berat yang diperbuat daripada besi padat dan kastor bergulir halus. Tahan lama, mesra lantai dan tahan lama.

Website Monaliza : www.monaliza.com.my
PM Kak Mona Sekarang : http://m.me/monalizakb/
WHATSAPP Kak Mona : http://www.wasap.my/60184024010
TELEGRAM Kak Mona : https://t.me/MonalizaOnline
JOM JOIN CHANNEL Monaliza : https://t.me/monaliza_online

monalizavlog

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *