Pengenalan

Temui papan kekunci permainan mekanikal berprofil rendah terkini dari Armaggeddon. Ia dipenuhi dengan suis mekanikal Outemu perjalanan pendek hiperaktif reaktif Hotswaptech dan papan kekunci berkontur Kevlartech. Dilengkapi dengan 16.8 juta kesan RGB warna. Profil langsing untuk tindak balas yang lebih pantas dalam semua permainan. Terdapat dalam Outemu Blue, Red dan Black Short Switch. Bagaimana prestasi SMK-12R RGB-Kestrel? Mari kita cari…

Kandungan & Reka Bentuk Pakej

Semuanya dilengkapi dengan dilindungi dengan baik. Setelah mengeluarkan papan kekunci, anda dapat menemui 3 suis mekanikal merah modem Outemu, penarik penutup kunci, penarik suis dan manual pengguna.

Kualiti binaan yang sangat baik untuk harganya. Terima kasih kepada panel atas logam dan bahagian bawah plastik padat. Selain itu, ia mempunyai faktor bentuk yang rapi yang memudahkan anda bawa seperti yang anda lihat. Tetapi ia mempunyai berat 970g jika dibandingkan dengan papan kekunci biasa. Kabel sederhana dengan cincin magnet pusingan ini.

Di bahagian bawah, terdapat 6 bantalan anti-selip termasuk 2 pad anti-selip getah pada kaki papan kekunci. Ya, ia memberikan cengkaman dan kestabilan yang baik walaupun saiznya kecil. Tidak perlu risau papan kekunci bergerak.

Perisian
.
.
Anda boleh mula menggunakan SMK-12R tanpa perisian. Sebilangan besar barang boleh dikonfigurasikan pada papan kekunci secara langsung. Atau pasang perisian untuk melepaskan semua ciri menarik dan berguna. Ya, anda perlu memuat turunnya dari Laman Web Armaggeddon. 13 kesan pencahayaan dengan kelajuan kesan laras dan kecerahan cahaya. Sehingga 3 profil pengguna untuk anda pilih. Seperti biasa, ia dimuat dengan editor makro. Anda juga boleh menetapkan jalan pintas seperti Ctrl + C pada kekunci yang anda suka. Pelancaran pantas yang lain seperti kelantangan naik / turun dapat diberikan.
.
.
.
100% Anti-Ghosting atau NKRO (N-key rollover) disokong !!! Ya, anda boleh menekan setiap kekunci di SMK-12R dan semuanya akan didaftarkan dengan betul. Anda juga dapat mengunci kunci Windows untuk mengelakkan gangguan tidak sengaja semasa permainan melampau juga. Di samping itu, terdapat banyak kekunci pintasan Fn untuk anda mainkan. Contohnya, anda dapat mengawal kelantangan dan main balik muzik dengan mudah. Pelancar kalkulator pantas juga berguna.
Sehingga 13 kesan pergerakan lampu latar disokong. Pra-set 5 profil pencahayaan permainan ada di sana. Dan boleh disesuaikan mengikut keperluan anda. Hingga 4 tahap kecerahan untuk dipilih. Dan boleh mematikannya juga. Namun, tidak semua kesan dapat menyesuaikan kecerahan. Tidak pasti mengapa. Bagaimanapun, mereka menarik dan berwarna-warni. Bukan yang paling terang pada waktu siang. Boleh dilaksanakan. Lebih baik di persekitaran yang gelap. Ya, ini pasti akan meningkatkan pengalaman permainan anda.
Kelebihan:
  • Anti-hantu dengan penggantian kunci-n
  • Kekunci berprofil rendah
  • Suis modular pertukaran panas
  • Kekunci watak yang diterangi
  • Kunci kunci Windows
  • 12 kekunci fungsi multimedia
  • Kualiti binaan yang kukuh
  • Kesan lampu latar RGB yang sejuk 

Batasan:

  • Tidak dapat menetapkan kecerahan LED pada kesan tertentu
  • Kabel tanpa jalinan

Kesimpulannya

Respons pantas! 100% anti-hantu! 3 jenis suis (biru, merah dan hitam) untuk dipilih. Armaggeddon SMK-12R RGB Kestrel pastinya salah satu papan kekunci permainan mekanikal bajet terbaik yang boleh anda dapatkan. Sangat sesuai untuk permainan dan boleh digunakan untuk kerja pejabat juga. Berminat? Dapatkan milik anda sekarang! 

 

Website Monaliza : www.monaliza.com.my
PM Kak Mona Sekarang : http://m.me/monalizakb/
TELEGRAM Kak Mona : https://t.me/MonalizaOnline
JOM JOIN CHANNEL Monaliza : https://t.me/monaliza_online

monalizavlog

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *