2 lebih baik daripada 1? SonicGear Earpump TWS 7 HyperBass dipenuhi dengan pemandu dua pusingan ini. Selain itu, ia dilengkapi dengan Bluetooth 5.0, reka bentuk ergonomik di telinga, kawalan sentuh dan boleh bertahan selama 32 jam dengan cas pengecasan. Bass yang kuat dan suara yang jelas? Mari cari sekarang …

Pembungkusan dan Reka Bentuk


Semuanya dilindungi dengan baik dalam pakej kotak hadiah yang bagus. Setelah mengeluarkan earbud TWS 7 dan cas pengecasan, terdapat tambahan 2 pasang telinga telia (S
 & L), kabel pengecasan USB-C dan manual pengguna dalam Bahasa Inggeris dan Bahasa. Lakukan untuk memulakannya.

Kualiti binaannya baik dengan perumahan plastik yang kukuh Berat juga ringan. Logo SonicGear adalah butang yang boleh disentuh. Selain itu, terdapat penunjuk lampu LED merah dan putih. Titik mikrofon dan pengecasan juga ada. Dan anda boleh melihat pemacu berkembar emas dengan reka bentuk tembus pandang.
.
Kesesuaian, Keselesaan & Pengasingan
.

Fit memang hebat. Selagi anda memilih ukuran hujung telinga yang betul yang sesuai dengan anda. Walau bagaimanapun, ia tidak begitu selesa kerana hujung telinga silikon lebih sukar daripada yang biasa. Oleh itu, saya bertukar menjadi SpinFit kegemaran saya untuk keselesaan yang berpanjangan. Anda mungkin juga perlu berubah. Selepas itu, ia tetap selamat semasa bersenam dan berjoging. Pengasingan bunyi adalah baik. Ini akan menyekat beberapa suara persekitaran ketika muzik sedang dimainkan.
.
Hasil Prestasi

Julat Bluetooth yang sangat baik! Tempoh. Ya, Earpump TWS 7 boleh naik hingga 7m + dengan halangan seperti dinding. Di samping itu, sambungannya sangat stabil dan pantas. Ya, audio dan video hampir segerak untuk filem, permainan dan MV. Pendek kata, kependaman rendah. Akhir sekali, anda boleh menggunakan TWS 7 secara stereo atau mono mengikut kehendak anda.

Berdasarkan spesifikasi, anda dapat menikmati pemutaran muzik sehingga 8 jam. 24 jam mendengar dengan cas pengecasan. Lebih daripada cukup untuk aktiviti sukan harian anda. Selain itu, terdapat status penunjuk bateri pada peranti iOS dan Android. Jangan lupa untuk mengecasnya semasa kuasa rendah.

Pengalaman panggilan telefon yang luar biasa. Orang lain dapat mendengar saya dengan kuat dan jelas terima kasih kepada mikrofon sensitif. Sudah tentu, saya juga dapat mendengar orang lain. Alat dengar yang bagus untuk pengguna perniagaan yang perlu banyak menelefon. Anda juga boleh menggunakannya untuk permainan berpasukan.

Kualiti Bunyi

TWS terbaik dari SonicGear lagi. Tempoh. Suara hebat untuk harganya. Omong-omong, ia diuji dengan SpinFit kerana saya hanya dapat 100% selamat dengan petua telinga ini (yang tidak dapat dimiliki stok). Tandatangan suara yang seimbang dengan bass sedikit tambahan adalah apa yang anda dapat pada akhirnya. Pemacu ganda memang berjaya.
.
Kelebihan

Seimbang dengan tanda suara yang sedikit hangat
Julat Bluetooth yang luas
Hayat bateri yang panjang
Pengasingan bunyi yang baik
Selesa dipakai selama berjam-jam dengan SpinFit
Mikrofon yang sangat baik
.
Kalau cari benda2 berkait dengan audio,tak kisah lah speaker ke,headset ke,tws ke,serious Sonic Gear 1 of the best?
.
Abe Cerah review TWS Earbuds terbaru dari Sonic Gear iaitu Sonic Gear Earpump TWS 7 Hyperbass.
.

Website Monaliza : www.monaliza.com.my
PM Kak Mona Sekarang : http://m.me/monalizakb/
TELEGRAM Kak Mona : https://t.me/MonalizaOnline
JOM JOIN CHANNEL Monaliza : https://t.me/monaliza_online

monalizavlog

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *