Laptop satu keperluan pada masa kini

Pada zaman sekarang ini ditambah pula dengan ledakan industri 4.0 penggunaan Laptop untuk urusan sehari-harian adalah sangat penting kepada kita. Ada yang membuat bisnes online, ada yang sedang belajar, ada yang work from home dan ada yang bermain games menggunakan laptop. Terdapat banyak laptop di pasaran yang menawarkan pelbagai model dan spefikasi.

Kenapa laptop semakin mendapat tempat dihati pengguna berbanding Dekstop? Sebab utama pengguna beralih kepada Laptop adalah kerana ia senang dibawa kemana-mana. Dunia sekarang ini memerlukan kita untuk bergerak dengan pantas dan cepat, jika kita terlambat kita akan hanyut dalam arus teknologi yang tidak akan menunggu kita. Laptop boleh dibawa ke kedai kopi, perpustakaan, rumah, pejabat hatta diatas kapal terbang pun boleh berbanding dekstop yang tidak berapa nak mobile friendly. Jangan cakap nak pikul dekstop kemana-mana yer.

Untuk yang sedang mencari Laptop sekarang,adakah anda perlu tunggu promosi Lazada atau Shopee 9.9 baru beli ataupun,terus beli sekarang?

Jom dengar penerangan Abe Cerah tentang keperluan laptop pada masa sekarang ?

Untuk setiap pertanyaan, klik:

Kedai Shopee Monaliza : https://t.productlink.io/a1422g6

Laptop Gaming Bawah RM3k : https://t.productlink.io/a1422g7

Laptop Gaming RM4k (Abe Cerah Rekemen!) : https://t.productlink.io/a1422g8

Laptop Student & Kerja Bawah RM2k : https://t.productlink.io/a1422g9

Laptop Video Editor & Graphic Designer : https://t.productlink.io/a1422ga

Laptop NIPIS dan POWER : https://t.productlink.io/a1422gb

monalizavlog

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *