Logitech G102 Prodigy Gaming Mouse

G102 melaporkan 1,000 kali sesaat, 8x lebih pantas daripada tetikus biasa. Ini bermaksud bahawa apabila tetikus digerakkan atau diklik, respons di layar muncul hampir seketika.

G102 diilhami oleh reka bentuk klasik dari Logitech G100S Gaming Mouse yang legenda. Disukai oleh pemain di seluruh dunia dan kegemaran profesional e-sukan, ini adalah reka bentuk klasik yang kami reka semula dan dioptimumkan di dalam dan luar untuk menjadi ringan, tahan lama dan selesa.

Optimumkan semua potensi anda dengan tetikus yang menawarkan 200 hingga 8,000 DPI yang menawarkan tahap ketepatan, kelajuan pencarian, dan konsistensi yang luar biasa. Anda akan mendapat kawalan yang lebih baik, apa sahaja gaya permainan anda. Fungsi lanjutan memerlukan Perisian Permainan Logitech.

Pengancing butang mekanikal menggunakan mata air logam untuk membantu butang tetikus kiri dan kanan siap diklik, mengurangkan kekuatan yang diperlukan. Dikombinasikan dengan butang kiri dan kanan yang terpisah, ia meningkatkan konsistensi dan memberikan tindak balas dan rasa klik yang luar biasa.

Teknologi LIGHTSYNC menyediakan pencahayaan RGB generasi terkini yang menyegerakkan profil pencahayaan dan permainan dengan kandungan anda. Sesuaikan dari spektrum penuh sekitar 16.8 juta warna dan segerakkan kesan dan animasi pencahayaan dengan peranti Logitech G lain. Peribadikan semuanya dengan cepat dan mudah menggunakan Logitech G HUB.

 

monalizavlog

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *