Cooler Master, peneraju global dalam merancang dan mengeluarkan komponen dan peralatan komputer yang inovatif hari ini mengumumkan barisan kerusi permainan lengkap yang merangkumi kerusi permainan Caliber R1, Caliber R2, Caliber X1 dan Ergo L, dan tikar lantai permainan FM510. Produk ini mengukuhkan dedikasi Cooler Master untuk menyempurnakan pengalaman PC dengan menawarkan eko-sistem holistik untuk permainan, hiburan dan kerja seharian.

Siri Berkaliber

Garis kerusi permainan Caliber R1 dan Caliber R2 direka untuk keselesaan dan gaya premium dan mempunyai reka bentuk ergonomis di samping bahan PU yang bernafas – mampu menahan berjam-jam kerja atau permainan. Kerusi itu merangkumi ciri yang boleh disesuaikan dan pilihan, termasuk kemampuan berbaring 90-180 darjah, dan aksesori bantal kepala dan lumbar.

Caliber X1 menyediakan reka bentuk ergonomik yang sangat besar yang sesuai untuk pengguna dengan pilihan kerusi besar. Kerusi ini merangkumi kastor 10-20% lebih besar dibandingkan dengan Caliber R1, bersama dengan kulit PU berlubang, untuk menyediakan pelesapan panas badan, keseluruhan binaan yang lebih kuat, dan fungsi tambahan.

Walaupun Caliber R1 dan Caliber R2 dilengkapi dengan sayap aksen ungu, Caliber X1 terutamanya berwarna hitam dengan logo dan jahitan ungu halus.

Ergo L

Matlamat Ergo L adalah untuk memberikan keselesaan optimum dan penyejukan yang unggul. Ia dibina dengan mekanisme tempat duduk unibody yang lebih maju, menjadikannya lebih mudah untuk menyesuaikan ketinggian dan keselesaan. Ia merangkumi bingkai sokongan belakang aluminium penuh dan bahan bernafas untuk menahan waktu pejabat dan permainan yang panjang. Bahagian komponen direka untuk menampung beban berat 200kg dengan selesa.

FM510

Tikar lantai permainan FM510 mempunyai lapisan penghalau air berkualiti tinggi dan 100% getah semula jadi, memberikan tekstur premium yang serupa dengan mousepad permainan. Jahitan anti-fray dan campuran nilon menghalang tikar daripada mudah terkena kotoran, kekacauan, dan keretakan.

 

Harga & Ketersediaan

Pelancaran Cooler Master Gaming Chairs dan Gaming Floor Mat akan dimulakan dengan segera di Malaysia.

 Berkaliber R1 – RM 899

 Kaliber R2 – RM 999

 Kaliber X1 – RM 1,299

 Ergo L – RM 2,299

 FM510 – RM 299

 

Tentang Cooler Master

Cooler Master adalah komponen komputer global dan syarikat persisian dengan rekod prestasi 28 tahun dalam mengeluarkan produk inovatif yang benar-benar memajukan industri. Kami didorong oleh minat terhadap perkara-perkara yang menjadikan pembinaan PC menjadi pengalaman yang unik dan bermanfaat, dan ditopang oleh visi bahawa kami dapat mencipta semula cara reka bentuk, pembuatan dan penggunaan mesin ini. Dari pelepasan utama casing PC aluminium yang pertama hingga peralihan inovatif kami ke format modular, Cooler Master komited untuk memberikan pilihan dan kawalan kepada pelanggan dan peminat kami. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Cooler Master, sila lawati www.coolermaster.com atau ikuti kami di www.facebook.com/coolermastermalaysia

 

monalizavlog

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *