Cooler Master, peneraju global dalam merancang dan mengeluarkan komponen dan peranti komputer yang inovatif akan melancarkan barisan monitor permainan baru, GM27-CF dan GM34-CW sebagai salah satu produk gaya hidup yang diserlahkan. Produk mengukuhkan dedikasi Cooler Master untuk memberikan pilihan “Work and Play” untuk pengguna.

GM27-CF

Monitor permainan melengkung Cooler Master GM27-CF 27 ”1500R dibangun dengan mod permainan ultra melalui FreeSync. Monitor mencapai kadar penyegaran tinggi 165Hz (overclock hingga 200Hz) dan masa respons hingga 3ms (GTG). Menampilkan panel FHD 1920 * 1080 VA, gamut warna lebar 90% DCI-P3, dan bezel ultra-sempit, GM27-CF direka untuk gamer yang ingin mengalami kompromi minimum sambil menikmati pemandangan dalam permainan yang indah.

MESIN TINGKAT UNTUK KECEPATAN

GM27-CF menetapkan standard baru dengan kadar penyegaran 165Hz yang dapat di-overclock hingga 200Hz dan waktu respons 3ms yang memberikan penjejakan kursor, pergerakan dan keadaan visual yang lebih baik.

 

TEKNOLOGI AMD ADAPTIVE-SYNC

GM27-CF mempunyai teknologi Adaptive-Sync (FreeSync ™) – dengan suis (dalam mod permainan), pemain boleh mengaktifkan FreeSync + Wide Color Gamut 90% DCI-P3 (125% sRGB) untuk lebih cerah, lebih tajam dan gambar semula jadi untuk menawarkan pengalaman permainan yang benar-benar tanpa kompromi.

GM34-CW

Monitor permainan melengkung Cooler Master GM34-CW 34 ”1500R menggunakan Panel VA Ultra Wide QHD 3440 * 1440 untuk mencapai kualiti dan kemampuan paparan maksimum. Monitor mencapai kadar penyegaran hingga 144Hz dan masa tindak balas hingga 1 ms (MPRT), disokong oleh DisplayHDR 400. Monitor ultra lebar 21: 9 merangkumi pendirian yang boleh disesuaikan dan mod paparan cahaya biru rendah, mencegah penglihatan mata dan memberikan penyelesaian ergonomik .

 

BEKERJA & BERMAIN, LEBIH BAIK DI KEDUA

Skrin ultra lebar 21: 9 memaksimumkan pengalaman permainan dan produktiviti kerja. Tentukan sasaran bergerak di sudut skrin anda atau jimat masa ketika mengedit video dengan garis masa yang dapat dilihat sepenuhnya. Ini juga menyokong multi-tasking dengan seberapa banyak program yang diperlukan.

 

LEBIH CEPAT DENGAN 144 HZ + 1MS

GM34-CW memberi kekuatan pada ketepatan dengan kadar penyegaran 144Hz dan masa tindak balas 1ms. Bergantung pada penjejakan kursor, pergerakan dan keadaan visual yang lebih baik untuk membantu anda melakukan yang terbaik.

 

REALITI QUANTUM DOT

 

Teknologi Quantum Dot memberikan warna hingga 95% DCI-P3 (125% sRGB) yang membolehkan warna primer lebih cerah, lebih cerah, dan lebih semula jadi. GM34-CW menetapkan standard baru untuk visual seperti kehidupan.

 

FREESYNC 2 & TAMPILKAN HDR400 SESUAI

GM34-CW mempunyai keserasian dengan standard FreeSync 2 dan Display HDR400. Selain itu, dengan suis, pemain boleh mengaktifkan FreeSync + HDR untuk pengalaman permainan terbaik.

 

CIRI-CIRI BERKONGSI

Bezel super sempit yang memuji kandungan anda tanpa selongsong hitam besar yang mengganggu menawarkan anda untuk melihat lebih banyak perkara yang penting dan lebih sedikit perkara yang tidak sesuai.

 

MELIHAT SELESA DENGAN REKABENTUK ASAL

Dudukan Cast-aluminium menyediakan bahagian tengah meja yang indah dengan Reka Bentuk Master Cooler yang unik dan tujuan berfungsi. Dudukan “Halo” kami menyokong penyesuaian ketinggian hingga 100mm dan kecondongan 15 darjah.

 

 

MAIN SELAMAT DENGAN CAHAYA BIRU RENDAH

GM27-CF menampilkan mod paparan cahaya biru rendah, untuk sesi panjang tanpa bimbang dan keselesaan mata yang lebih baik. Kemenangan memerlukan pengorbanan tetapi bermain dengan selamat tidak boleh berada dalam senarai.

 

HARGA & KETERSEDIAAN

Kedua-dua GM27-CF & GM34-CW kini boleh didapati di Malaysia.

 GM27-CF – RM 1,369

 GM34-CW – RM 2,999

Tentang Cooler Master

Cooler Master adalah komponen komputer global dan syarikat persisian dengan rekod prestasi 28 tahun dalam mengeluarkan produk inovatif yang benar-benar memajukan industri. Kami didorong oleh minat terhadap perkara-perkara yang menjadikan pembinaan PC menjadi pengalaman yang unik dan bermanfaat, dan ditopang oleh visi bahawa kami dapat mencipta semula cara reka bentuk, pembuatan dan penggunaan mesin ini. Dari pelepasan utama casing PC aluminium yang pertama hingga peralihan inovatif kami ke format modular, Cooler Master komited untuk memberikan pilihan dan kawalan kepada pelanggan dan peminat kami. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Cooler Master, sila lawati www.coolermaster.com atau ikuti kami di www.facebook.com/coolermastermalaysia

monalizavlog

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *