Ketika kita mendengar semakin banyak tentang betapa buruknya duduk untuk jangka masa yang panjang untuk kesihatan, pejabat di seluruh dunia bergerak untuk memasang meja berdiri. Manusia tidak diatur untuk digantung di kerusi sepanjang hari, tidak kira seberapa ergonomiknya, tetapi berdiri sepanjang hari bukanlah sesuatu yang sangat kita minati. Salah satu penyelesaiannya ialah meja / tempat duduk seperti Loctek. 

Loctek: ET102-1200 - Electric Height Adjustable Desk | at Mighty Ape NZ

Loctek adalah mengenai mewujudkan cara bekerja yang lebih sihat, dengan merancang dan mengeluarkan produk yang membantu meningkatkan pergerakan dan aktiviti, dan memperbaiki postur di tempat kerja. Terkenal terutamanya dengan barisan monitor dan dudukan TV yang berkualiti, Loctek baru-baru ini bergabung dengan revolusi sit-stand, mewujudkan beberapa meja berkualiti tinggi di pasaran. Sebenarnya, Loctek telah dengan cepat menjadi barisan penukar meja berdiri yang paling disyorkan, terima kasih kepada semua ciri reka bentuk hebat yang mereka pasangkan.

Beberapa dudukan monitor mereka yang lebih popular termasuk lengan Monitor Loctek D7 dan lengan monitor ganda Loctek D5D. Loctek D7 hadir dalam beberapa model, termasuk Loctek D7H yang dapat menahan monitor hingga 63 lbs., Dan Loctek D7D, yang dapat memegang dua monitor 20 lb. Setiap D7 dibina dengan aluminium berkualiti tinggi dan mata air gas premium yang dapat menahan hampir semua monitor – benar-benar dirancang dan dibina dengan kualiti tertinggi – sementara Loctek D5D menggunakan bahan yang lebih rendah untuk membantu mengurangkan kos. Dalam kedua-dua keadaan, terdapat pemasangan untuk semua orang, di garisan Loctek (walaupun konfigurasi monitor 3, 4 dan 6).

Reviewing the FlexiSpot Desktop Workstation 27 inches | William Durand

Meja Berdiri Loctek

Setiap penukar meja berdiri Loctek direka dengan mempertimbangkan pengguna – menawarkan ciri praktikal dan teliti, seperti:

  • Ruang kerja & papan kekunci yang lebih besar – jadi anda mempunyai ruang untuk lebih daripada sekadar monitor anda
  • Angkat lurus ke atas – ke bawah untuk membantu menjimatkan ruang, membuat anda dekat dengan meja anda, dan menghilangkan risiko tergelincir
  • Built-in USB – supaya anda dapat mengecas telefon atau tablet anda tepat di atas meja
  • Pengurusan Kawat Tersembunyi – Untuk memastikan semua kabel monitor anda bersih dan bebas kekacauan

[ABOUT MONALIZA]

Beli di Monaliza : https://www.monaliza.com.my

FB Monaliza: https://goo.gl/GwThIb

IG Monaliza : https://www.instagram.com/monalizapc/

LAZADA Monaliza : https://www.lazada.com.my/shop/monali…

PGMall : https://pgmall.my/MONALIZA-MASTURA

SHOPEE : https://shopee.com.my/monaliza_online

WHATSAPP : https://www.wasap.my/60184024010

 

monalizavlog

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *