Kerusi Permainan VEX untuk pemain dan pengusaha bersaiz lebih besar

Tomaz Vex Gaming Chair (Black) – TOMAZ

Kerusi Permainan VEX disyorkan untuk pemain dan pengusaha bersaiz lebih besar. Dibina untuk pelanggan bersaiz besar hingga ekstra besar dengan ukuran badan lebih lebar dan lebih tinggi daripada 175cm.

Blaze X Pro disyorkan untuk ukuran Medium – Besar dengan rehat kaki

Syrix II disyorkan untuk Medium – Large dengan fungsi goyang

VEX dibuat untuk pemain yang serius. Nikmati tempat duduk gaya perlumbaan VR imersif yang lebih besar dengan reka bentuk minimalis dengan corak gentian karbon di sisi dan jahitan merah. Pelarasan ergonomik penuh antara sandaran tangan 3D, bantal kepala, dan sokongan lumbar.

Nikmati sandaran 90-165 darjah yang boleh disesuaikan dan putar 360 darjah yang mudah dari pangkalan logam tugas berat dengan kastor yang lancar.

Kerusi permainan yang tidak merosakkan bank dan dibina untuk menahan sesi permainan anda yang paling sengit.

 • Tempat Duduk Perlumbaan Immersive dengan laras ergonomik sepenuhnya.
 • Bahan Microfiber Tahan Lama Soft Cooling Touch 2.0. Duduk dengan selesa selama berjam-jam permainan dengan bahan penyejuk yang bernafas.
 • Tempat duduk belakang 90-165 darjah boleh laras untuk gerakan yang lebih luas. Alihkan postur anda selama berjam-jam waktu bermain seperti seorang profesional. Selaraskan sudut dengan mudah sesuai dengan aktiviti semasa anda.
 • Ketinggian sandaran tangan 3D yang boleh disesuaikan dengan reka bentuk bentuk cekung untuk keselesaan maksimum. Selaraskan ketinggian lengan bawah, putaran kiri dan kanan dengan mudah dan penyesuaian depan dan belakang agar sesuai dengan gaya permainan anda.
 • Pangkalan logam tugas berat dan kastor bergulir halus. Tahan lama, mesra lantai dan tahan lama.
 • Teknologi Cold Cure Memory Foam yang membantu menyerap tekanan badan anda. Lapisan penyembuh sejuk biasanya terdapat di kerusi permainan premium dengan tanda harga yang mahal. Dapatkan tahap keselesaan premium tanpa melanggar bank hari ini.
 • Goyang dengan fungsi penguncian dan mekanisme pelbagai fungsi dan penyesuai tekanan untuk lebih banyak kelenturan dalam pergerakan anda.
 • Sokongan tambahan dengan TOMAZ Head Pillow + Lumbar Support yang membantu memperbaiki postur badan anda. Rasakan keselesaan maksimum untuk sesi permainan terpanjang.
 • Peningkatan sokongan sehingga 180kg dan 175cm-200cm tinggi untuk ukuran badan yang lebih lebar dan tinggi.
 • Polisi pengembalian / pengembalian wang selama 49 hari (Terma & Syarat dikenakan).
 • Perlindungan jaminan 3 tahun untuk Rehat tangan, roda, hidraulik, kaki kerusi, pengangkat gas, pelaras, dan tempat duduk belakang.

monalizavlog

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *