Helios 300 menjatuhkan anda ke dalam permainan dengan semua yang anda perlukan untuk menghilangkan lawan pada paparan 240Hz1 / 3ms2 yang sangat cepat. Hanya sekarang, kami melengkapkannya dengan NVIDIA® GeForce RTX ™ 2070 Max-Q1, Pemproses Mudah Alih Intel® Core ™ i7 Gen ke-101 dan Teknologi 3D AeroBlade ™ Generasi keempat yang direka khas.

JADIKAN POTENSI

Gaya komputer riba permainan anda harus sesuai dengan gaya anda sendiri – dengan penampilan yang bertuliskan, “Mulakan pertandingan! Saya sudah bersedia! “ Sehingga apabila mesin hitam, logam-berpakaian3 menyala, mengisi skrin paparan 17-inci1 dengan warna-warna lurid, biarkan ia mengingatkan mereka bahawa anda hanya tahu satu jalan: kemenangan.

SATU KECEPATAN: CEPAT

Kelajuan adalah teras komputer riba ini dengan paparan utama. Bagaimana? Kami telah memilih panel 240Hz1 dengan masa respons overdrive 3ms. Kekaburan perpisahan dan halo permainan oktan tinggi yang jelas dan segar.
15.6 / 17.3 inci

 

MUDAH DIBAWA

Tinggal di cangkang logamnya adalah Pemproses Mudah Alih Intel® Core ™ i7 Generasi ke-10 terbaru, NVIDIA® GeForce RTX ™ 2070 Max-Q1, hingga 32GB memori DDR4 2933MHz dan banyak storan berkelajuan tinggi untuk mengisi dari perpustakaan permainan anda.

PRESTASI PERMAINAN DESKTOP-CALIBER

Jadikan PC anda sesuai dengan pemproses Generasi ke-10 Intel – kini mencatatkan sehingga 5.0GHz4 Turbo. Dengan hingga 6 teras dan 12 utas, ia menyelesaikan setiap cabaran yang dihadapi sebelum ini – jadi muatkan tugasnya, dan lihat sendiri kemampuan rumah kuasa ini.

TEKNOLOGI NVIDIA RTX ™

Laptop permainan GeForce RTX ™ dikuasakan oleh seni bina GPU NVIDIA Turing ™ dan platform NVIDIA RTX ™ yang canggih. Mengandalkan pengalaman permainan terpantas, paling realistik dan disempurnakan AI.

TEKNOLOGI 3D GEN AEROBLADE ™ 4TH

Semua komputer riba Predator menggunakan teknologi penyejukan khas kami. Reka bentuk baru generasi terbaru mengurangkan kebisingan sambil meningkatkan aliran udara – membolehkan anda memaksimumkan prestasi anda, tidak kira apa pun tugasnya. Dan apabila perjalanan menjadi panas, Predator CoolBoost ™ akan berjalan lancar. Kelajuan kipas meningkat berdasarkan haba yang dihasilkan, menjadikan kawasan kritikal sentiasa disejukkan.

Papan kekunci disesuaikan RGB 4-zon menggunakan jenis huruf Predator kita sendiri, mempunyai papan kekunci berbentuk cekung untuk WASD dan mempunyai dua kunci terpadu yang perlu diperhatikan: Turbo dan PredatorSense ™. Ketuk Turbo untuk overclocking segera atau tekan PredatorSense ™ untuk membuka aplikasi utiliti.

DTS: X® ULTRA

Ubah sepasang fon kepala atau pembesar suara menjadi sistem suara sekeliling 360 ° canggih – membolehkan anda menikmati filem, muzik dan permainan kegemaran anda dengan suara spasial dunia nyata.

LEBIH KEMEWAHAN

Dengan Killer’s E26001 Ethernet Controller, Killer Wi-Fi 6 AX1650i dan Control Center 2.0, anda mempunyai semua alat yang anda perlukan untuk membersihkan pertandingan dalam talian. Anda berhak mendapat latensi rendah dan sambungan yang boleh dipercayai yang hanya dapat disediakan oleh rangkaian Killer.

JADIKAN PERMAINAN ANDA

Planet9 adalah platform eSports tidak seperti yang lain – dipenuhi dengan komuniti gamer yang berfikiran sama, dari atlet eSports yang bercita-cita tinggi hingga profesional yang tidak berpengalaman. Belajarlah dari jurulatih yang berpengalaman, temui dan bertanding dengan pemain yang mempunyai kemahiran yang sama atau membentuk pasukan anda sendiri. Kejohanan, ganjaran dan semua alat yang anda perlukan untuk berjaya adalah milik anda.

Beli Predator Helios 300 : https://t.productlink.io/a1428dv
Gaming Laptop Bawah RM4k TERBAIK : https://t.productlink.io/a1428dp
Laptop Student Bawah RM3k : https://t.productlink.io/a1428dq
Laptop Student Bawah RM1.5k : https://t.productlink.io/a1428du
.
# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #
.

monalizavlog

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *