EK-AIO 120 D-RGB adalah penyelesaian penyejukan cecair all-in-one untuk CPU anda. Ia menawarkan semua kelebihan penyelesaian penyejukan air dalam reka bentuk yang ringkas, mudah dipasang dan bebas penyelenggaraan. EK AIO dilengkapi dengan blok air CPU yang serasi secara universal, bersama dengan reka bentuk kombo pam-res yang diisi sebelumnya untuk penyelesaian penyejukan cecair yang siap untuk dilancarkan. Ia ringkas, cekap dan dilengkapi dengan pencahayaan D-RGB yang dapat disesuaikan sepenuhnya.

Pemasangan yang mudah dengan Keserasian Universal – EK AIO dilengkapi dengan blok air CPU yang serasi secara universal, sesuai dengan semua soket CPU Intel & AMD terkini serta menampilkan mekanisme pemasangan tanpa alat untuk pemasangan yang mudah. Memerlukan hanya satu pemasangan radiator, dengan kelengkapan putar potongan berlian untuk penyesuaian tiub yang mudah, EK AIO menawarkan keserasian dengan hampir semua reka bentuk casing moden.

Pencahayaan D-RGB yang Beralamat Dinamik – Sesuaikan EK AIO anda agar sesuai dengan persediaan anda dengan rangkaian kesan pencahayaan D-RGB yang dapat ditangani sepenuhnya. Dibangun ke dalam blok CPU dan kipas Vardar S, EK AIO menawarkan pelbagai konfigurasi warna yang dikawal dari motherboard anda atau pengawal RGB yang berdiri sendiri. Monoklok EK AIO CPU mempunyai penutup akrilik penuh, bertindak sebagai penyebar cahaya dengan kemasan buramnya, untuk paparan pencahayaan dinamik dengan peralihan warna yang halus.

Produk ini sesuai dengan teknologi penyegerakan RGB yang popular dari semua pengeluar papan induk utama. Tanda anak panah pada penyambung LED 3-pin harus sejajar dengan tanda + 5V pada tajuk A-RGB (D_RGB). Anda boleh dengan mudah melepaskan penutup jalur LED yang dipasang dengan dua skru untuk menggantikan jalur LED dengan beberapa jenis jalur LED yang lain.

EK RGB ALL

Reka bentuk yang sangat tahan lama dengan kelengkapan putar potong berlian – EK AIO dilengkapi dengan tiub getah bertetulang dan berlengan, masing-masing dilengkapi dengan penutup aluminium untuk memastikannya tahan lama. Kelengkapan putar berlian yang dipotong memungkinkan pemasangan dan penyesuaian tiub getah dengan mudah, yang menampilkan pergerakan penuh untuk menjadikan EK AIO sesuai untuk pemasangan walaupun di tempat yang paling ketat.

Peminat Berprestasi Tinggi EK-Vardar – EK-Vardar S yang disertakan dengan EK AIO adalah kipas PWM statik tinggi industri, yang direka dan dibina terutamanya untuk sistem penyejukan cecair berprestasi tinggi. Dikawal oleh pengawal kipas induk atau kipas mandiri anda, EK Vardar dapat disesuaikan untuk berjalan pada kelajuan antara 550 – 2200RPM untuk aliran udara tinggi atau berjalan tanpa suara. EK-Vardar S adalah pilihan pertama kami untuk penyejukan radiator, memberikan prestasi penyejukan yang tidak dapat ditandingi, dengan pencahayaan D-RGB bersepadu dan disesuaikan sepenuhnya.

Website Monaliza : www.monaliza.com.my
TELEGRAM Monaliza : https://t.me/MonalizaOnline
JOM JOIN CHANNEL Monaliza : https://t.me/monaliza_online

monalizavlog

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *