 Edisi Hitam & Putih
 80 Plus Emas
 Kecekapan 90%
 ATX 12V V2.52
 Half Bridge LLC + DC-ke-DC
 Kapasitor Jepun 100%
 Kabel Flat Modular Sepenuhnya
 16 Kabel AWG PCI-e
 Mod tanpa kipas tanpa suis hibrid
 Kipas FDB 135mm
 Waranti 10 Tahun

Kuala Lumpur, MALAYSIA – Cooler Master hari ini melancarkan unit bekalan kuasa siri V Gold V2 yang baru. Walaupun versi pertama siri ini dilancarkan hanya tahun lalu, keputusan ini sesuai dengan bagaimana syarikat telah mengembangkan produk sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Daripada menggunakan reka bentuk selama beberapa tahun, seperti siri V Gold yang asli dari tahun 2014, Cooler Master kini terus mengembangkan produk mereka berdasarkan maklum balas dan permintaan pengguna. Dengan cara ini, V Gold V2 lebih difokuskan pada peningkatan tambahan, dan kadang-kadang halus, peningkatan daripada langkah evolusi besar dari unit pendahulunya.

“Kami berusaha untuk memenuhi bukan hanya keperluan tetapi juga keinginan pengguna dan secara aktif mendengar maklum balas dari peminat kami. Ringkasnya, tujuan kami adalah untuk memastikan pengguna akhir lebih senang dengan produk yang mereka beli dari Cooler Master. Apabila mereka mengatakan sesuatu seperti menambah penyambung EPS lain, kami menyampaikan secepat mungkin, “kata Eason Hao, Pengurus Besar Unit Perniagaan Kuasa Cooler Master.

V Gold V2 lebih daripada sekadar penyambung EPS tambahan. Ia menawarkan sejumlah peningkatan prestasi berbanding versi sebelumnya seperti kecekapan dan keluk kebisingan yang diperbaiki. Juga, unit V2 memenuhi semua garis panduan spesifikasi Intel ATX 12V V2.52. Dengan cara ini, siri V Gold V2 adalah peningkatan yang berharga terutamanya untuk unit yang jauh lebih tua.

Ciri khas lain dari siri yang disemak semula ini adalah bahawa semua model tersedia dalam selongsong putih dengan satu set kabel putih rata yang lengkap. Kini pengguna dapat sedikit lebih banyak kebebasan ketika memutuskan skema warna sistem mereka.

Harga & Ketersediaan
Siri V Gold V2 kini boleh didapati di Malaysia.
 V650 Emas V2 – RM 469
 V750 Emas V2 – RM 519
 V850 Emas V2 – RM 579
 V650 Edisi Emas Putih V2 – RM 479 (ETA: akhir September)
 V750 Gold White Edition V2 – RM 529 (ETA: akhir September)
 V850 Gold White Edition V2 – RM 589 (ETA: akhir September)

Tentang Cooler Master: Cooler Master adalah komponen komputer global dan syarikat periferal dengan rekod prestasi selama 28 tahun dalam mengeluarkan produk inovatif yang benar-benar memajukan industri. Kami didorong oleh minat terhadap perkara-perkara yang menjadikan pembinaan PC menjadi pengalaman yang unik dan bermanfaat, dan ditopang oleh visi bahawa kami dapat mencipta semula cara reka bentuk, pembuatan dan penggunaan mesin ini. Dari pelepasan utama casing PC aluminium pertama hingga peralihan pemula kami ke format modular, Cooler Master komited untuk memberikan pilihan dan kawalan terbaik kepada pelanggan dan peminat kami. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Cooler Master, sila lawati www.coolermaster.com atau ikuti kami di www.facebook.com/coolermastermalaysia

 

monalizavlog

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *