Monaliza Mastura

Monaliza Mastura Ent. Sdn. Bhd(229171-W) atau lebih dikenali dengan nama Monaliza merupakan syarikat kedai komputer terbesar di Kota Bharu, Kelantan. Kami mula bertapak dalam industri ini seawal tahun 1991. Dan hari ini, dengan izin Allah s.w.t, Monaliza sudah mempunyai 5 cawangan.

Kami menyediakan pelbagai kemudahan dan perkhidmatan dalam industri IT ini. Kami adalah pakar dalam bidang jualan Notebook, Laptop, PC, Tablet, aksesori dan segala macam barangan IT. Kami menawarkan kualiti pada harga yang sangat berpatutan. Bagi kami, kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami. Kami berusaha sedaya upaya untuk memastikan pelanggan menerima layanan yang terbaik.

Sama2. Insyallah sy akn jdi regular customer. Sbb rs puas hati dgn layanan yg diberi.

🙂 Terima kasih juga. Teruskan servis cemerlang anda. 😉

Tq krn mbntu myelsaikn mslah kami smoga anda akan terus mbntu kmi pd masa akn dtg.

Testimoni pelanggan-pelanggan kami

Kami merupakan penjual premium untuk hampir semua jenama seperti Acer, Asus, Toshiba, Lenovo, HP, Samsung, Kingston, Kingmax, Canon, Brother, Epson dan banyak lagi. Kami komited untuk terus menyediakan pelbagai pilihan berkualiti untuk pelanggan kami.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi sebahagian daripada kami, anda boleh menghubungi kami dengan menghantar permohonan anda di sini. Kami menyediakan latihan yang terbaik untuk anda. Kriteria kami adalah individu yang komited dan ingin belajar. Bagi kami, kecemerlangan anda adalah kejayaan kami.

Monaliza KB Mall,Tesco,Mydin

Bagi pelanggan kami yang dihormati, sebarang pertanyaan boleh disalurkan di sini. Pasukan istimewa kami(Special Task Team) bersedia setiap masa untuk membantu anda.

 Terima kasih dan doakan kejayaan kami.