Abe Cerah nampak ramai yang beli Gaming Mouse ni di Shopee. Bila tengok review pembeli dekat kedai,banyak juga. Jadi,abe Cerah terfikir;

(1) Adakah kita boleh terus beli produk yang dapat banyak review?
(2) Adakah produk yang dapat banyak review,berkualiti atau tidak?

[2:00] – Gaming mpuse G102 Prodigy ini berharga Rm99 di pasaran namun di Shopee anda boleh dapatkan dengar harga yang lebih murah.
[02:31] – Design symmetry dan memudahkan bagi orang kidal.
[03:08] – Mouse gaming ini mempunyai 6 button iaitu CPI button , scroll ,right and left dan extra button ditepi kiri mouse.
[03:26] – Bagi gamer FPS , logitech mouse ini memang tahan lasak untuk anda shooting dengan banyak kali seklaipun dan click nya boleh mencapai sehingga 10 juta click.
[03:54] – So far takde masalah tentang tak detect , slow dan sebagainya. Setakat ni smooth jela.
[04:03] – Yang menariknya anda boleh set kan DPI yang paling slow dan 8000 DPI.
[04:21] – Boleh save 4 option DPi dekat onboard memory.
[04:37] – Walapun satu sahaja LED namun sangat cantik tanpa tompok yang kelihatan pada gaming mouse murah. Warna Led boleh di adjust dengan menggunakan softwrae Logitech
[06:00] – Untuk membeli , pastikan anda siasat dulu sama ada review itu tentang produk ataupun kedai. Jika tentang kedai dinasihatkan berhati-hati.

Jadi,untuk itu,abe Cerahh pilih untuk beli 1 Gaming Mouse yang paling ramai orang beli di Shopee iaitu Logitech G102 Prodigy Gaming Mouse. Anda juga boleh dapatkan semua peralatan elektronik termasuk mouse Logitech ini di Shopee Electronics Expo.

Ikuti langkah-langkah di bawah untuk tebus LDNIO AUTO ID SMART CHARGER dengan hanya RM1 di SHOPEE!
1. Muat turun Shopee Malaysia app.
2. Buka app dan cari ‘Shopee Expo’.
3. Guna kod ‘EXPO4’ dan tebus untuk RM1 sahaja.
4. Masukkan butiran bayaran dan siap !

T&S
– Terhad untuk 50 pengguna Shopee kali pertama sahaja
– Travel Charger akan dihantar dalam masa 7 hari selepas pembayaran.

Dapatkan mouse Logitech ini di : https://shopee.com.my/Logitech-G102-Prodigy-Gaming-Mouse-(910-004846)-i.2716990.86767090

Thank you!

——-

[ABOUT MONALIZA]

FB Monaliza: https://goo.gl/GwThIb
IG Monaliza : https://www.instagram.com/monalizapc/
LAZADA Monaliza : https://www.lazada.com.my/shop/monaliza-online/
PGMall : https://pgmall.my/stores/monaliza-mastura
SHOPEE : https://goo.gl/s2Dqoe
WHATSAPP : https://www.wasap.my/60184024010

[COLLABORATION & REVIEW]

We are very excited to Unbox and Review your product with lowest requirement. Please email us for further discussion : mr.wanyusof@gmail.com

[DONATION] MAYBANK : 153104206830

mm

Kak Mona

Kak Mona masih muda remaja. Umur rahsia. Setiap hari Kak Mona check PM di Facebook, tulis blog Monaliza dan layan komen-komen korang ❤

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *